Masaj relaxant

În timpul masajului trupul și sufletul poate găsi pacea internă, ajută la problemele cauzate de stresul de zi cu zi și oboseala zilnică. Masajul este plăcut, relaxant și se derulează cu intensitatea personalizată pentru fiecare client in parte. Conform cerințelor clientelei masajul poate fi focusat pe diferite părți ale corpului (spate, umăr, picior sau gat). Utilizând pietre vulcanice pot ajuta la tratamentul și ameliorea simptomelor de răceala, dureri musculare, si spasme.

Masaj relaxant (30/50 min)                                                60/100 Ron

Masaj relaxant cu pietre vulcanice (30/50 min)               80/140 Ron

Reflexoterapie

În timpul ședinței accesând și stimulând diferite părți a tălpii putem avea efect pe diferite organe si sisteme ale organismului uman. Pe lângă un sentiment pacific, cremele folosite in timpul sesiunii ajută la regenerarea pielii și va ajute la o stare generală mai bună.

Reflexoterapie (40 min)                                                    80 Ron

Masaj anticelulitic

Utilizând diferite tehnici specifice ajutam o funcționare mai buna a sistemului limfatic, și în acest timp reducem cantitatea celulitei, eliminăm o cantitate substanțială a elementelor nocive din organism prin sistem limfatic, sistemul cardiovascular si prin sistemul digestiv. Este o metoda eficace pentru reducerea celulitei, regenerarea pielii si reducerea greutății. Masajul devine mai eficient prin tratarea corespunzătoare a fiecărei nivel de piele.

Masaj anticelulitic( 30/50 min)                                         80/120 Ron

Masaj de regenerare (sport)

In viața de zi cu zi nu prea avem timp pentru întreținerea corespunzătoare a sistemului muscular. Utilizând acest tip de masaj putem remobiliza mușchii nefolosiți, și musculatura poate fi revitalizată, acestea pot deveni din nou flexibile. Este ideal dacă va aflați în fața unor eforturi fizice epuizante.

Masaj de regenerare (30/50 min)                                    80/140 Ron

Subscriptie la stiri

Dorim să împărtășim oferte noi și oferte exclusive

Bejelentkezés