Relax masszázs

A masszázs során testünk és lelkünk egyaránt pihenésre lelhet, a fáradság és stressz okozta problémákban nagyon hatásos segítséget nyújt. A masszázs kellemes, nyugtató a kliens igényei hez alakított erősséggel zajlik. A kliens igénye alapján összpontosított területeken végezhető (hát, váll,kar, nyak láb) Lávakövek használata segítheti felfázás, izomfájdalom és görcsök okozta problémák kezelését.

Relaxációs masszázs (30/50 perc)                        60/100 lej

Lávaköves masszázs (30/50 perc)                         80/140 lej

Reflexoterápia

A terápia folyamán a talp reflexpontjait stimulálva hathatunk az egész szervezetre, melyek összeköttetésben vannak a szervezet minden pontjával. Pihentető érzésen kívül több testi problé mára is megoldást nyújthat illetve, hogy a masszázs alatt használt krém regenerálja a lábfej felületét és javítja a közérzetet.

Reflexoterápia (40 perc)                                         80 lej

Narancsbőr elleni masszázs(Cellulit masszázs)

A speciális masszázsfogások alkalmazásával segítjük a nyirokrendszer működését, mely során a zsirsejtek tartalmát, zsírsavakat és salakanyagokat a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül vezetjük el a szervezetből. Hatásos módszer a narancsbőr keze lésére, för regenerálásában, illetve súlycsökkentésre. A masszázs erőssége fokozott a rétegek megfelelő kezelése érdekében.

Cellulit masszázs (30/50 perc)                              80/120 lej

Regeneráló sportmasszázs

A rohanó világban kevés időt tudunk szentelni az izmaink megfelelő formában tartására. A sportmasszázs által a letapadt izmokat ismét mobilizálhatjuk, illetve az egyes beállt, görcsös részek ismét rugalmassá válhatnak, Testünk ismét energiával telt, frissé és dinamikussá válik előnyös a nehezebb fizikai megterhelések elötti felkészülésre is.

Regeneráló sportmasszázs (30/50 perc)              80/140 lej

Felíratkozás hírlevélre

Szeretnénk új ajánlatokat és exkluzív akciókat megosztani