Webkamera

A Súgó Panzió foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

A Súgó Panzió szálláshelyfoglalást kizárólag az online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Súgó Panzió foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk ( https://www.sugopanzio.ro ) a 'Foglalás' menü alatt.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Súgó Panzió fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Súgó Panzió az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés és az előleg beérkezése után válik véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma
Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát.

Értéktárgyak, készpénz kezelése:
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk a szobákban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat megbízható helyen tárolják.

Előleg fizetés
Jelen előleg fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.
A Súgó Panzió minden egyéni vendég foglalása esetén 30% előleget kér.
A előleg fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Előleg fizetése:

- a 30% előleg a foglalástól számított 1 naptári napon belül fizetendő a Súgó Panzió - Súgó Panzió részére.

Figyelem!!! Amennyiben 1 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a teljes összeg a foglalás napján átutalással fizetendő a Súgó Panzió - Súgó Panzió részére. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetősége, valamint a vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért lemondás esetén nem nyújt szolgáltatást.

Előleget banki átutalás rendszerén tudjuk elfogadni.

Az előleget banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Cég név: S.C. PENSIUNEA SUGO S.R.L.
Bank: RAIFFEISEN BANK
Bank címe: 535600 Odorheiu Secuiesc Str. Rakoczi nr.13
SWIFT kód: RZBRROBU
IBAN számlaszám  
RON: RO14RZBR0000060005412450
EUR: RO82RZBR0000060006329331

 

A foglalás teljesítéséről a rendszer foglalásigazolást és díjbekérőt küld a megadott e-mail címre és telefonszámra.
A foglalás kizárólag a kért előleg határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!
Banki utalás esetén a közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét és a foglalási számot.
Az előlegen túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő a megadott fizetési módok szerint!

A Vendég céges számla igényét foglaláskor előre jelezni szíveskedjen. A számla kiállítását követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 30 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, az előleg összegének bruttó 3%-a előleg kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 30 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a  a befizetett előleget lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Súgó Panzió szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok - Booking - Szállás.hu - Airbnb) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.
Más értékesítési csatornákon található és a  saját honlapján ( https://www.sugopanzio.ro ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a  saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik.

Felíratkozás hírlevélre

Szeretnénk új ajánlatokat és exkluzív akciókat megosztani